dimarts, 23 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ

Qui som?

El Casal Diari de l'Escola 25 de Setembre de Rubí. L'UTE RubiC és qui gestiona des de el curs 2011/2012 aquest recurs. Aquesta UTE està formada per l'Eina SCCL i el Llapis SLU dues entitats que portem treballant des del 2007 en l'àmbit de la educació en el lleure i la dinamització comunitària, especialment al Vallès Occidental.
L'Eina SCCL és una cooperativa d'inserció laboral, sense ànim de lucre, que treballa per a la inclusió sociolaboral de les persones en risc d'exclusió. La nostra tasca té com un eix bàsics el treball des de la proximitat, el que suposa incidir a la participació i la confiança en les persones i les entitats amb les que treballem.
El Llapis SLU és una entitat especialitzada en la gestió integral de les activitats no lectives de centres educatius, com ara les activitats extraescolars, el menjador i les activitats de vacances escolars, que treballa estretament amb els equips directius i l’AMPA del centre.
El treball conjunt entre ambdues entitats permet aprofitar els recursos de cadascuna d’elles però sobretot combina la capacitat de gestió d’un nombre elevat de centres educatius amb la gestió integral d’un centre educatiu.

Què fem?

Oferim casal diari obert a tots els infants de  la població de Rubí. El nostre principal objectiu és oferir un servei de qualitat, comunicatiu, reflexiu i en consonància amb les necessitats familiars i personals dels infants. Per assolir aquest objectiu hem programat diferents activitats: berenar junts, reforç escolar, tallers, jocs, sortides, participar a festes de Rubí, etc.

Equip de monitors

Aquesta tasca la realitza un equip de monitors i monitores qualificats i amb moltes ganes de compartir aquest espai conjuntament amb els infats i les seves famílies.

On som?

Escola 25 de Setembre, Passatge Marconi, 12-14 08191 Rubí (Barcelona)
Horari: de 16:30 a 19:00 de dilluns a divendres.

Contacte

uterubic@gmail.com

Telèfon: 937 364 722 / 648 247 285






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenteuuuu familiesss!!